Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ποιός χ*στηκε για τα "Δημήτρια" ....

Νέα συζήτηση για τα Δημήτρια ζήτησε ο Σταύρος Καλαφάτης


Να συζητηθεί το θέμα των Δημητρίων σε μία συνεδρίαση στην οποία θα συμμετέχει η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων κι όχι σε άδεια αίθουσα, πρότεινε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, πριν από λίγο, σε σύντομη παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Το γεγονός ότι, αυτήν τη στιγμή, βρίσκονται στην αίθουσα επτά δημοτικοί σύμβουλοι, αδικεί το θέμα. Προτείνουμε να γίνει διεξοδική συζήτηση το Σεπτέμβριο, που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα: Τη θεματολογία των Δημητρίων, τη συμμετοχή νέων καλλιτεχνών, καλλιτεχνών της πόλης, το πώς να παντρέψουμε την παράδοση με τις σύγχρονες τέχνες. Ζητάμε να γίνει μια σοβαρή συζήτηση, να είναι όλη η διοίκηση και ο δήμαρχος παρόντες, για να ενημερωθεί πλήρως ο λαός της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει», υπογράμμισε.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.