Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Κατέστρεψα τα χωράφια μου, έκαψα το σπίτι μου, αλλά πανηγυρίζω που με δάνεισαν με 4,625%

Ο μέγιστος εξευτελισμός ενός πολίτη είναι όταν σύσσωμο το Πολιτικό προσωπικό, οι ρουφιάνοι, οι χαφιέδες, τα τσιράκια και οι τσάτσοι που .....
το υπηρετούν περιμένοντας να γλείψουν ένα κομμάτι από τα κόκκαλα που του πετούν οι Ολιγαρχες εντός Ελλάδος, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με τα ξένα συμφέροντα των Βρυξελλών και του Βερολίνου εκτελούν ανενόχλητοι ανθελληνικό σχέδιο, ο μέγιστος ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ είναι, να προσπαθούν και να καταφέρνουν, άλλους λίγο και αλλού περισσότερο, να μας πείσουν ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ επιτελούν ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ με το αν ΔΑΝΕΊΣΤΗΚΑΝ με 4,75% ή 4,85% ή 4,25% την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που καταστρέφουν την πρωτογενή παραγωγή, την βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή, την γεωργική παραγωγή, την κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή, τον παραγωγικό πλούτο της Ελλάδας, το κυριότερο πυλώνα της Οικονομίας και την μονή διέξοδο από το χάος, χρεώνοντας κάθε παραγωγική μονάδα κάθε παραγωγική επιχείρηση με φόρους, με χαράτσια, με αυξήσεις με όλα εκείνα τα μέτρα που σαν σκοπό έχουν, όπως όλοι ξέρουμε, να καταστρέψουν παρά να δημιουργήσουν.

Αυτός ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ επιτελείται 8 χρόνια τώρα, από όλο το πολιτικό σύστημα που στην πλάτη του Έλληνα πολίτη, βρίσκει χώρο ύπαρξης υπό την ανοχή του. Για να υπάρχει και να τσακώνεται δήθεν, με το αν το επιτόκιο δανεισμού μας "ήταν επιτυχημένο", με το αν η άντληση των "κεφαλαίων δανεισμού ήταν επαρκής", με το αν το "επενδυτικό ενδιαφέρον" ήταν ικανό να ελπίζουμε στην αποκατάσταση της "εμπιστοσύνης των αγορών".

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ είναι να σου λένε ότι σημαντικότερο είναι να δανείζεσαι και ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ, και η κουβέντα να είναι έτσι απροκάλυπτα στημένη για να επιλέξεις με μοναδικό κριτήριο για το ποιος ειναι ικανότερος να σε κυβερνήσει μεταξύ αυτού που δανείστηκε με 4,95% και το 5ετες της Γερμανίας στο 1,80% ή αυτού που δανείστηκε με 4,85% και το 5ετες της Γερμανίας στο -0.80%; Κριτήριο που ούτε καταλαβαίνεις και που ούτε έχει ουσία.

Όμως η ισχύ της δοτής εξουσίας εκμεταλλεύεται την άγνοια για να προσδίδει στα ευτελή αξία και να ευτελίζει τα άξια. Μιας και μεταξύ του Δανεισμού και της Πρωτογενούς παραγωγής πρέπει να δωθεί αξία στο πρώτο και να καταστραφεί το δεύτερο.

Εύγε, σε εσάς που το πράττετε,

Εύγε και σε εμάς που το επιτρέπουμε.

Γιώργος Τζορμπατζάκης