Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

4 χρόνια φυλάκιση σε εκδότη, που δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους του

Νέα καταδίκη για τον Καλοφωλιά. Αυτή τη φορά από το Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών που ....
δίκασε έφεση της εταιρίας, σε πρωτόδικη απόφαση πρώην εργαζομένων του πιεστηρίου της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ και για οφειλές του 2011 και 3 μήνες του 2012. Η απόφαση είναι 44 μήνες φυλάκισης και 28.200 ευρώ πρόστιμο χωρίς η Έδρα να δεχτεί ελαφρυντικά.

Το ζήτημα είναι όμως οι μόνιμοι πλέον ισχυρισμοί των δικηγόρων του Καλοφωλιά ότι αν το Υπ. Οικονομίας είχε καταβάλει νωρίτερα το ποσό της επιδότησης των 7.100.000 ευρώ δεν θα υπήρξε πρόβλημα με τις πληρωμές. Η εταιρία, ισχυρίζονται οι δικηγόροι, κατέβαλε το μερίδιό της έγκαιρα…

Βέβαια, τον Δεκέμβριο του 2015 ο τότε υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σταθάκης αποφάσισε την πρόθεση ανάκλησης της επιδότησης διότι η εταιρεία Καλοφωλιάς δεν τήρησε τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Τον Ιανουάριο του 2017 η υπόθεση συζητήθηκε στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου για να οριστικοποιηθεί η απόφαση. Εδώ και 5 μήνες αναμένεται…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΦΕΣΑΤΖΗ ΕΚΔΟΤΗ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.