Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Φoβερή δήλωση: "Όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα..."

Ιούλιος του 2015 και στην Ελλάδα του δημοψηφίσματος του ΝΑΙ ή ΟΧΙ γινόταν το...
«κάτσε έλα να δεις»

Εκείνες τις παράξενες μέρες που ετοιμαζόταν να ξεσπάσει νέα μνημονιακή καταιγίδα από τις τοκογλυφικές δυνάμεις , ένας υπερ ηλικιωμένος σεβαστός χαρισματούχος Ρώσος Γέροντας από ιστορική Λαύρα μας διαμήνυε με λόγους ελπιδοφόρους που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με την κοινή –ψυχρή λογική αλλά μόνο με την ΔΥΝΑΜΗ της ΠΙΣΤΗΣ που διαθέτει ο καθένας.

Ρώσος Στάρετς: «τώρα σαν Ελλάδα είσαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βαδίζετε προς μια υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση»

«Πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα»

«Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη τύχη για τον άνθρωπο. Μπορεί να της έδωσε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πολλά βουνά όταν την έφτιαξε αλλά της έριξε μια χούφτα αλάτι και την έκανε πιο νόστιμη και αξιαγάπητη

« το χρωστάτε στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στην Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί»

Ρώσος Στάρετς: « όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την λειτουργήσουν»

Ρώσος Στάρετς: «αυτό το τελευταίο θα το πεις μετά από δύο χρόνια»

Είναι θέλημα ΘΕΟΥ η ΠΟΛΗ να παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργηθεί.

Ο καθένας με την ΠΙΣΤΗ του και τον ΠΟΘΟ του για αυτό και διαλαλήθηκε από τους ΑΓΙΟΥΣ μας ως ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


clickbait μαλακιούλες, του Βαρδάκα, για να τσιμπάμε εύκολα κλικς από τις μάζες που τρελαίνονται να διαβάζουν τέτοιες βαρδακίες

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.