Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Οι ''καραγκιόζηδες'' του υπoυργείου Εξωτερικών, δεν πάνε να κάνουν καμιά άλλη δουλειά;

''Ψηφιακός Χάρτης για την Ελληνική Διασπορά'': 'Οταν οι άχρηστοι-ανίκανοι νομίζουν ότι ''δημιουργούν''


Με ''τυμπανοκρουσίες'' παρουσίασαν το ''περίφημο έργο'' τους (14 Ιουνίου '17), πιστοποιώντας αυτό που το "ΚΑΛΑΜΙ'' τονίζει για χρόνια: 'Οτι πρόκειται γιά άχρηστους-ανίκανους. Οι άσχετοι-γραφικοί υφυπουργοί Ι. Αμανατίδης και Τ. Κουίκ, ο άσχετος επικεφαλής της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) Μ. Κόκκινος (με την ''καθοδήγηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά'', όπως δήλωσαν σε ''παράσταση'' στην Θεσσαλονίκη), παρουσίασαν την ''δημιουργία του ψηφιακού χάρτη'' με την ελληνική Διασπορά ανά την υφήλιο. Μία ματιά στον χάρτη πιστοποιεί ότι οι μισές από της ομογενειακές Οργανώσεις ΗΠΑ, είναι...πεθαμένες, αφού λειτουργούσαν πριν 15-25 χρόνια. Από τις υπόλοιπες ενεργές, γιά τις περισσότερες, έχουν λάθος στοιχεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, αν δει κανείς στην περιοχή Νέας Υόρκης, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει μέσα π.χ. η ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', ενώ υπάρχουν άλλες μικρότερες ή μη ενεργές.
Τι συνέβηκε; Απλούστατα τα παλιά στοιχεία (μεταξύ 1995 και 2005), της άχρηστης ΓΓΑΕ, δόθηκαν στην SouthEast European Studies at Oxford (SEESOX), που δημιούργησε τον ''χάρτη'' (πόσα πλήρωσε γιά τον χαζό-χάρτη, ο λαός της Ελλάδας;;;) και μας σέρβιραν κάτι ''μπαγιάτικο'' και εντυπωσιακά λειψό. Και έχουν το θράσος, επειδή περί θράσους πρόκειται, να ομιλούν, οι ''καραγκιόζηδες'' του Κοτζιά, γιά ''επίτευγμα''.
Και οι ανίκανοι, άσχετοι με απόδημο Ελληνισμό, τονίζουν ότι ''πρόκειται για την πρωτοποριακή ψηφιακή καταγραφή και απεικόνιση του συνόλου της ελληνικής παρουσίας στο εξωτερικό, η οποία ξεκίνησε το 2015, με τη συνδρομή των κατά τόπους αρχών του υπουργείου Εξωτερικών'', πιστοποιώντας έτσι ότι οι ''τουρίστες'' που υποδύονται τους 'Ελληνες διπλωμάτες (ειδικά στις ΗΠΑ) είναι γιά τα ''πανηγύρια''.
Τελικά, το υπουργείο Εξωφρενικών, γνωστό και ως Εξωτερικών ''με (ή χωρίς) την καθοδήγηση του Ν. Κοτζιά'' είναι γιά γέλια (ή γιά κλάματα;), αφού αποδεικνύει στην πράξη ότι κατάντησε ''τσίρκο γραφικών''.

..................................

www.kalami.us | www.kalami.news

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.