Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ματαιώθηκε με επέμβαση της αστυνομίας το Gay Pride της Κωνσταντινούπολης

Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την παρέλαση, με τις ίδιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα, για....
να απαγορεύσουν συγκεντρώσεις εθνικιστών : θα γίνονταν αντισυγκέντρωση και άρα επεισόδια, από αντίθετους, άρα για λόγους ασφαλείας, πρέπει να ματαιωθεί. 


Κάποιοι ομοφυλόφιλοι προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν θα αφήσουν το κράτος να νικήσει, έπεσαν χημικά και πλαστικές σφαίρες κι έγιναν 41 συλλήψεις και τελικά η παρέλαση διαλύθηκε πριν καν ξεκινήσει.

Οπότε, το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί την επόμενη χρονιά, όπου η Νέα Τάξη για την οποία είναι ζωτικής σημασίας -ζωής και θανάτου- τα Gay Pride, θα χρησιμοποιήσει όλη την παγκόσμια επιρροή της, ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις μιας χώρας και προφανώς θα μεταφέρει όσο περισσότερους μπορεί στην Πόλη, από όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι θέμα πρεστίζ για τη "νέα παγκόσμια (δυτική) τάξη", που έχει ν.1 στην ατζέντα της τα Gay Pride.

Το θέμα είναι να μη γίνει "κακή αρχή" και ξεθαρρέψουν κι άλλες χώρες κι αρχίσουν να απαγορεύουν το Gay Pride και κλονιστεί το οικοδόμημα που τόσο μεθοδικά στήνεται εδώ και δεκαετίες.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον της Τουρκίας ή του Ερντογάν είναι δυσοίωνο. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο για να αφήσουν να σηκώσουν κεφάλι όσοι εναντιώνονται στις επιλογές της Ν.Τ.. Αν χρειαστεί και παγκόσμιο πόλεμο θα κάνουν για να μην περάσει των "συντηρητικών".