Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Για την αθώωση του Γκίκα Χαρδούβελη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ.


Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον τ. Υπουργό Οικονομικών, κ. Χαρδούβελη για το «ξεμπέρδεμα» που είχε μετά την περιπετειούλα του με την Δικαιοσύνη, λόγω παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσίας.
Βέβαια, ποτέ δεν θα μάθουμε για το πώς έκανε 56 μεταφορές κεφαλαίων από 7 χιλ ως 9 χιλ, σε φορολογικό παράδεισο, μέσα σε 45 μέρες , συνολικής αξίας 362 χιλιάδων ευρώ, χωρίς την παραμικρή επίπτωση, νομική ή και πολιτική από το κόμμα του.
Το βέβαιο είναι ότι το δόγμα «το νόμιμον είναι και ηθικόν» εξακολουθεί να διέπει την Νέα Δημοκρατία, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους πολιτικούς της άνδρες.
Στη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, πιστεύουμε ότι σε ένα κράτος δικαίου και ελευθερίας, κάθε πολίτης επιβάλλεται να μπορεί να κάνει με την περιουσία του ό,τι επιθυμεί. Κάθε πολίτης όμως και όχι μόνον οι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.