Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Στον Στανόγιεβιτς φαίνεται πως κατέληξε ο ΠΑΟΚ για προπονητή

Ο Αλεξάντερ Στανόγεβιτς είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, που ....
βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του με το «Δικέφαλο».

Εντός των επόμενων ωρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επισημοποιήσει την συμφωνία της με τον 44χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος είναι η τελική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε καταλήξει σε μια μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών, με τον Στανόγεβιτς να βρίσκεται πολύ ψηλά και από την στιγμή που και ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή του η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προχωράει στην ολοκλήρωση της προφορικής συμφωνίας.

Οπως λέγεται μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

To βιογραφικό του Aleksandar Stanojević, δεν έχει τίποτε το σπουδαίο. Υπήρξε προπονητής της Enterprize Πεκίνου την  τελευταία χρονιά, αλλά είναι νέος και φιλόδοξος (όπως ο προκάτοχός του στον ΠΑΟΚ).

Είναι ένας προπονητής, που αν υπογράψει τελικά, δεν θα ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.