Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Φορολογία και ασφαλιστικό τα θέματα ημερίδας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, καθώς και ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης και ...
το νέο ασφαλιστικό τοπίο που διαμορφώνεται, θα αποτελέσουν αντικείμενα της ημερίδας που συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας - 3o Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο: «Επιλεγμένα Θέματα των Ε.Λ.Π – Κ.Φ.Ε. Ε.Φ.Κ.Α – Το Νέο Ασφαλιστικό Τοπίο», διοργανώνεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψαν πρόσφατα οι δύο φορείς.
Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο Γεώργιος Κορομηλάς, φοροτεχνικός και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, καθώς και ο επίσης φοροτεχνικός, Νικόλαος Φραγκιαδάκης.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, όμως το πέρας προσέλευσης θα είναι στις 17:45. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: 2310-891.245, 243 και 295, καθώς και σε αυτά του Οικονομικού Επιμελητηρίου: 2310- 275.727, 728.