Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δίωξη κατά των υπευθύνων για τα απορρίμματα

Δελτίο Τύπου της Γραμματείας Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ : Δίωξη κατά των υπευθύνων για τα απορρίμματα


Η «δημοκρατικά ευαίσθητη» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατήργησε ρητώς με τον νόμο Κατρούγκαλου (Ν. 4325/2015) την δυνατότητα πολιτικής επιστράτευσης σε περίπτωση απεργίας, κατά πάγιο αίτημα των συνδικαλιστών!

Αλήθεια, τώρα που υφίσταται έκτακτη ανάγκη από τον άμεσο κίνδυνο που ελλοχεύει για την δημόσια υγεία των πολιτών της χώρας μας, από τους σωρούς απορριμμάτων που πνιγουν τα αστικά κέντρα, τι θα κάνει η «εθνοσωτήριος κυβέρνηση»;
Η Νέα Δεξιά προτείνει ανεπιφύλακτα στον κο Τσίπρα και στους συν αυτώ νομίζοντες ότι κυβερνούν, να κατέβουν οι ίδιοι στον δρόμο και να μαζέψουν τα απορρίμματα, αφού εκείνοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν υπαιτίως νομοθετικό κενό για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων!
Έτι περαιτέρω, οι διωκτικές αρχές θα πρέπει αυτεπαγγέλτως να προβούν σε άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων για την υπαίτια θέση σε διακινδύνευση της δημόσιας υγείας των Ελλήνων πολιτών, προεξέχοντος του ίδιου του πρωθυπουργού, καθώς και του τότε υπουργού εργασίας! Το πρόβλημα βέβαια σε αυτό είναι ότι θα πρέπει και να αρθεί η βουλευτική ασυλία ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης!

Δημήτριος Π. Μάρκου
Γραμματέας Δικαιοσύνης Νέας Δεξιάς