Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Θα μας τρελάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Ο Γ.Τσίπρας ταξιδεύει για επενδύσεις σε ...Παναμά και Κολομβία

Με στόχο την ενθάρρυνση της ελληνικής οικονομικής και εμπορικής παρουσίας σε ξένες αγορές, ο γενικός γραμματέας ....
Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας αρχίζει εντός της ημέρας διήμερη επίσκεψη στον Παναμά. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κολομβία, όπου θα παραμείνει έως την Παρασκευή.

Στις δύο χώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Γιώργος Τσίπρας θα συναντηθεί με υπουργούς και υφυπουργούς Εξωτερικών, Εμπορίου, Γεωργίας και Τουρισμού, προκειμένου να συζητήσει τρόπους ενίσχυσης της θεσμικής συνεργασίας για τη δημιουργία ευνοϊκού για τις επιχειρήσεις πλαισίου δραστηριοποίησης στις συγκεκριμένες αγορές.

Επίσης, θα συναντηθεί με επικεφαλής συλλογικών και κλαδικών φορέων και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, με τους οποίους θα ανταλλάξει πληροφορίες και προτάσεις επί συγκεκριμένων εξαγωγικών και επενδυτικών ευκαιριών.

Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, έχουν οι συναντήσεις του με τις ελληνικές κοινότητες και τους ομογενείς Παναμά και Κολομβίας, ιδίως δε καθώς πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα αξιωματούχου στις δυο χώρες μετά από δεκαετίες.

ΑΜΠΕ