Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Να κρατήσει τον Ίβιτς;

Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς ....
δύσκολα θα παραμείνει ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους υποψηφίους για τη συγκεκριμένη θέση και περιμένει την οριστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με το μέλλον του Σέρβου τεχνικού.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Σαββίδης αναμένεται να αποδεχτεί την παραίτηση του Σέρβου προπονητή και πως το «διαζύγιο» των δυο πλευρών αναμένεται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Μίχελ θέλει να έχει βρεθεί ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα του μήνα, ώστε να τρέξει στη συνέχεια τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Αυτά λένε τα δημοσιεύματα, αλλά μην το δένετε και κόμπο. Είναι παλιό το κολπο, να γράφουν αναφερόμενοι αορίστως σε "δημοσιεύματα", ώστε να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα.
Τέλος πάντων ...θα δείξει. Ομάδες που αλλάζουν συνέχεια προπονητή, δεν πάνε καλά.

Εσείς τι γνώμη έχετε;


Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ;

Να κρατήσει τον Ιβιτς
Να φέρει άλλον προπονητή
survey maker

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.