Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Επτά οι νεκροί στο Λονδίνο από τη νέα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Αν και πρέπει να κρύβουμε τέτοιες ειδήσεις, για να μη μας μαλώνουν οι εθελόδουλοι θιασώτες του politikally correct και των ....
συμψηφισμών (...ναι αλλά και εσείς στις σταυροφορίες...ναι αλλά τότε που....ναι μεν, αλλά....γιατί οι άλλοι θα τα καναν καλύτερα/χειρότερα; ...κλπ), την έχει το ΑΠΕ.


Επτά είναι, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι νεκροί από το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε χθες τη νύχτα στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας. Εκτός από τους άτυχους πολίτες που έχασαν τη ζωή τους, νεκροί έπεσαν από αστυνομικά πυρά και οι τρεις δράστες.

Δεκάδες είναι την ίδια ώρα οι τραυματίες από την επίθεση και οι νεότερες πληροφορίες δείχνουν πως αρκετοί ξένοι πολίτες είναι μεταξύ αυτών.

Όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, υπάρχουν τέσσερις Γάλλοι μεταξύ των τραυματιών στην επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Λονδίνο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση. Την πληροφορία μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο της βρετανική εφημερίδα Guardian.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας Νεοζηλανδός που τραυματίστηκε στη χθεσινή επίθεση βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Ο Όλιβερ Ντόουλινγκ από το Κράισττσερτς είναι μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης στη συνοικία Μπόροου Μάρκετ του Λονδίνου, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η αδελφή του Φρέντι δήλωσε ότι πλέον είναι σε τεχνητό κώμα, αφού τραυματίστηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο, τον λαιμό και το στομάχι. Κανένα από τα ζωτικά του όργανα δεν έχει πληγεί, εξήγησε η ίδια.

Τραυματίες είναι και δύο Αυστραλοί, όπως ανακοίνωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκομ Τέρνμπουλ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ένα από τα θύματα έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσηλεύεται ενώ η κατάσταση του δεύτερου προσώπου δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει συστήσει στους πολίτες της χώρας που βρίσκονται στη Βρετανία να αποφεύγουν τη Γέφυρα του Λονδίνου και τη συνοικία Μπόροου Μάρκετ. «Η επίθεση αυτή είναι ένα ακόμη σκληρό παράδειγμα της νέας πραγματικότητας στην οποία ζούμε, της πανταχού παρούσας απειλής των δολοφόνων ισλαμιστών τρομοκρατών, που έχουν σκοπό να βλάψουν τις κοινότητές μας, τον τρόπο ζωής μας και τις ελευθερίες που εκτιμάμε» κατέληξε ο Αυστραλός πρωθυπουργός.