Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Μέγα σκάνδαλο:Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δίνει το κορμί της - Ποιά η τιμή;

Εδω και περίπου τέσσερις μήνες, έχει γυρίσει την πλάτη στην εγχώρια show biz και δουλεύει κρυφά ....
από παρέες και συγγενείς σε πορνείο πολυτελείας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η ίδια η λειτουργός της Τέχνης έχει εμπιστευθεί τη νέα επαγγελματική επιλογή της, σε δύο πολύ κοντινούς φίλους της,

με την δικαιολογία ότι η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι άθλια.

Μάλιστα ο βασικότερος λόγος που κατέβηκε στην Κύπρο ήταν η μητέρα της η οποία και νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου και τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Το θέμα ως θέμα δεν είχε γίνει μέχρι και σήμερα ευρύτερα γνωστό καθώς οι πελάτες του είναι κυρίως από το εξωτερικό και η όλη διαδικασία, γνωριμία, ικανοποίηση πληρωμή γίνεται πολύ διακριτικά. Κάτι σαν Vip.

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Αθήνα καθώς για όσους γνωρίζουν είναι μήνας χαλαρός. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες κοπέλες κάθονται μετά τις γιορτές. Οι μόνες που δουλεύουν αυτή την εποχή είναι οι πολύ ακριβές οι οποίες κάνουν προσφορές τιμών για να βγάλουν τα έξοδά του τρέχοντος…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπούρδες espresso για εύκολα κλικ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.