Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Λύστε το πρόβλημα των σκουπιδιών, βρωμίσαμε !

Λύση «εδώ και τώρα» στο πρόβλημα των σκουπιδιών, με άμεση αποκομιδή τους αξιώνει ο....
κόσμος της Αγοράς, τονίζει σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, που προτίθεται να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να τερματιστεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

«Τις τελευταίες ημέρες γίνομαι αποδέκτης φριχτών παραπόνων από μέλη του Επιμελητηρίου μας. Τα σκουπίδια συσσωρεύονται στους δρόμους, δημιουργούν μία τριτοκοσμική εικόνα για την Αγορά και την πόλη, ενώ η δυσωδία και η ασχήμια έχουν κατακλύσει τα πάντα. Εν μέσω τουριστικής περιόδου και υψηλών θερμοκρασιών, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Πολιτεία πρέπει να αναλάβει δράση τώρα. Οι πολίτες, οι τουρίστες, οι καταστηματάρχες δεν χρωστούν σε τίποτε για να πληρώνουν αυτοί τη ζημιά. Πρέπει να υπάρχει από το οργανωμένο κράτος ένας μηχανισμός διαχείρισης της κρίσης, που θα προστατεύσει τη δημόσια υγεία, την εικόνα της χώρας στα μάτια των τουριστών αλλά και τους επαγγελματίες που το μόνο που θέλουν είναι να δουλέψουν. Το ΕΕΘ θα αναζητήσει στήριξη στη Δικαιοσύνη γιατί η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί», τονίζει ο κ. Ζορπίδης.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.