Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Φαήλος Κρανιδώτης: Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη για τα γεγονότα στο Μενίδι :
Αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της.

Οι επί χρόνια εφαρμοζόμενες πολιτικές «ανοχής» και η άρνηση της πραγματικότητας έχουν δημιουργήσει ιδιότυπα «άβατα». Το Μενίδι, το Ζεφύρι κι άλλα σημεία, με συνυπεύθυνους τα κοράκια της "προοδευτικιάς" δημοσιογραφίας και τους πολιτευτάδες των γκέτο έχουν μετατραπεί σε πληγές.
Η Νέα Δεξιά ζητά μηδενική ανοχή στο έγκλημα. Οι ναρκέμποροι, οι κλέφτες, οι πιστολάδες, τα μέλη συμμοριών επαιτείας και εκμετάλλευσης ανηλίκων έχουν μόνο τα δικαιώματα της Ποινικής Δικονομίας όπως κάθε κατηγορούμενος κακοποιός. Καμία εξαίρεση λόγω φυλής. Αυτή η εξαίρεση στην καταστολή και η ανοχή που στοιχίζει ζωές είναι ρατσισμός σε βάρος των νομοταγών πολιτών.
Η μεγαλύτερη και απαραίτητη μεταρρύθμιση στην ασφάλεια είναι να αφεθεί πλέον η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Αφήστε απερίσπαστους τους αστυνομικούς, χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις και σε λίγες ώρες έχει τελειώσει η πολυετής πληγή στο Μενίδι, στα Εξάρχεια, παντού.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.