Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

40 εκατομμύρια έδωσε η Ζενίτ για τον Κώστα Μανωλά

Εμ, οι καλοί παίκτες στοιχίζουν. Για να βλέπουν οι έλληνες οπαδοί και να μην ονειρεύονται παικταράδες για τις ομάδες τους. Η οροφή για τις ελληνικές ομάδες είναι τα....
5 εκατομμύρια και οι αναγνωρίσιμοι σε όλους παίκτες σε καλή ηλικία, κοστίζουν πάνω από 20, επομένως, εδώ θα έρχονται μέτριοι ή ξοφλημένοι σαν τον Περπάτοφ. Το ίδιο ισχύει και για προπονητές. Μόνο κάτι πουθενάδες σαν τον Χάσι που πήρε ο Ολυμπιακός και τον Στανόγιεβιτς που πήρε ο ΠΑΟΚ έρχονται. "Ονοματα" ξεχάστε τα !


Για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και στη Ρόμα, για τον Κώστα Μανωλά, κάνει λόγο το Sky Italia.
Οι Ιταλοί επιμένουν και στο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε αναφέρεται ότι ο διεθνής παίκτης θα αγωνίζεται για τα επόμενα 4 χρόνια στο ρωσικό σύλλογο. Οι δύο ομάδες, σύμφωνα πάντα με το ιταλικό μέσο ενημέρωσης, έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει ο Μανωλάς η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό.
Σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε στα 40 εκ. ευρώ, δηλαδή οι Ρώσοι ανέβηκαν 10 εκ. ευρώ από την αρχική τους προσφορά προς τους «τζιαλορόσι». Συνολικά η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα καταβάλλει στη Ρόμα 65 εκ. ευρύ, καθώς εκτός του Μανωλά θα κάνει δικό της και τον Αργεντινό μέσο, Λεάντρο Παρέδες.