Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: "2 χρόνια απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ κ.Μητσοτάκη; Και μετά;"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ :


Χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μητσοτάκης έκανε μία ιδιαίτερα περίεργη δήλωση, ζητώντας απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για ΔΥΟ έτη, για όσους σεισμοπαθείς της Λέσβου έχασαν τα σπίτια τους από τον εγκέλαδο. Μετά δηλαδή την διετία ο σεισμοπαθής θα πληρώνει ΕΝΦΙΑ για σπίτι που έχει γκρεμιστεί […]
Όπως έχει διατυπωθεί στο δημοσιευμένο Οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δεξιάς, ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που βάλλει καταστροφικά κατά της Ιδιοκτησίας, θεσμού ιδιαίτερα δομικού για κάθε Συντηρητικό και αυθεντικά Δεξιό πολίτη. Η Ακίνητη Περιουσία εκτός από παραδοσιακός τρόπος αποταμίευσης στην Ελλάδα, αποτελεί συνδετικό και ιδιαίτερα θεμελιώδη κρίκο για την Ελληνική Οικογένεια, αφού εξασφαλίζονται οι νεότερες γενιές και στηρίζεται δυναμικά ένας από τους πιο βασικούς Οικονομικούς Τομείς μας: ο Τουρισμός μας.
Η ΝΔ του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει αναλωθεί να τιμάει αριστερές απόψεις που επιβάλλονται από την ορθοπολιτική σοσιαλιστική Κεντρική Διοίκηση της ΕΕ, και πλέον δεν τολμάνε καν να αρθρώσουν λόγο κατά των απαράδεκτων φόρων που μας κατατρώνε το βιός μας και την ακίνητη περιουσία μας. Απλά ο κ.Μητσοτάκης υλοποιεί χωρίς καμία αντίσταση -όπως κάνει και ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας- την σοσιαλιστική ντιρεκτίβα της ΕΕ για έμμεση ανακατανομή ιδιοκτησίας μέσω αβάσταχτων φόρων.