Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Γ.Παπανδρέου: To 4ο μνημόνιο ακλόνητος μάρτυρας του κυνισμού του Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, όφειλαν να κλείσουν την αξιολόγηση με....
θετικό πρόσημο το Μάιο του 2016 αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ.
Έντονα επικρίνει την κυβέρνηση το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών για τα μέτρα, τα οποία χαρακτηρίζει τέταρτο μνημόνιο, αφού συμφώνησε με τους θεσμούς.

«Το τέταρτο μνημόνιο που φέρνουν στη Βουλή, ακλόνητος μάρτυρας του πολιτικού κυνισμού τους -του κ. Τσίπρα και της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ παράλληλα ασκείται δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούσαν να έχουν σταθεί δίπλα στον πολίτη, αλλά δεν το έκαναν, γιατί ποτέ δεν ήταν Αριστερά. Ποτέ δεν τους ενδιέφερε η τύχη του ελληνικού λαού, σε τέτοιο βαθμό, που να τον βάλουν μπροστά από ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις».

Επίσης, το Κίνημα αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποσχέθηκαν μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση του 2015, μπορούσαν και όφειλαν να έχουν κλείσει την αξιολόγηση με θετικό πρόσημο από τον Μάιο του 2016. Αντί αυτού, επέμεναν σε περαιτέρω καθυστερήσεις και διαπραγματεύσεις, υποσχόμενοι εκ νέου "λαγούς με πετραχήλια". Αντί αυτών, έφεραν νέα μέτρα και τέταρτο μνημόνιο».