Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Μετεκπαίδευση στα βαρέα όπλα κάνουν οι πράκτορες μπαχαλάκηδες του Soros

Μετεκπαίδευση στα βαρέα όπλα κάνουν οι πράκτορες μπαχαλάκηδες του Soros χέρι-χέρι με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, του ....
Ισραήλ και του ΝΑΤΟ που εκπαιδεύουν κι εξοπλίζουν τους Κούρδους "επαναστάτες" και "αριστερούς". Στις φωτογραφίες βλέπετε «αναρχικούς» με τεθωρακισμένα των ΗΠΑ. Τέτοιοι «αναρχικοί» επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα μπορούν να εκτελούν συμβόλαια θανάτου σκοτώνοντας με ευκολία "σκοταδιστές" και "φασίστες" που θα αντισταθούν στην αρπαγή του πλούτου και των ελευθεριών που ακόμα απολαμβάνουμε.
Οι συμβολαιάδες εκτελεστές της 17 Νοέμβρη θα φαντάζουν πρωτάρηδες κλόουν μπροστά στους εμπειροπόλεμους εξολοθρευτές που εκπαιδεύουν τώρα οι τοκογλύφοι.
Μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θα εκτελούνται και οι ίδιοι ώστε να κλείσει η υπόθεση και να μην αναζητήσει κανείς τους εντολείς.
Όλοι όσοι μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο ή είναι πλέον άχρηστοι για το Σύστημα, θεωρούνται αναλώσιμοι και σκουπίδια κι άρα θα έχουν συγκεκριμένη κατάληξη πολύ πριν τολμήσουν να χρησιμοποιήσουν τις πολεμικές τους γνώσεις εναντίον του ίδιου του Συστήματος.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.