Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Α. Γεωργιάδης: H ΝΔ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη

Τα μάζεψε η ΝΔ μετά τις έντονες αντιδράσεις για τον περίεργο και ακατανόητο πόλεμο που ξεκίνησε η οικογένεια Μητσοτάκη με τον μοναδικό επενδυτή της Β.Ελλάδας!
Στη διαβεβαίωση ότι....
η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη προχώρησε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης επί Νέας Δημοκρατίας πήρε τον ΠΑΟΚ, το Μακεδονία Παλάς, τη ΣΕΚΑΠ και την έκταση στη Χαλκιδική. "Ο κ. Σαββίδης ήταν και είναι ευπρόσδεκτος, ως ένας άνθρωπος που θέλει να επενδύσει εκατομμύρια στη χώρα. Η ΝΔ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ψευδές αυτό", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

"Πράγματι ήταν επιθυμία της τότε κυβέρνησης να πάει η ΣΕΚΑΠ στα χέρια ενός Έλληνα πατριώτη παρά στα χέρια ενός Τούρκου", επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης τόνισε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία ανοίγει ένα τεράστιο παράθυρο διαφθοράς και πως ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών εάν θεωρεί ότι ένας επιχειρηματίας είναι ανενημέρωτος για τα χρέη μιας επιχείρησης όταν την αγοράζει, τότε μπορεί να τα σβήνει.

"Η τροπολογία είναι λάθος και η Ν.Δ. την καταψήφισε γιατί θεωρεί την διαδικασία απαράδεκτη. Θέλετε να βοηθήσουμε; Φέρτε το με διαφάνεια στη Βουλή και η ΝΔ θα είναι η πρώτη που θα βοηθήσει αν θεωρεί ότι είναι σωστό", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.