Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Συγκλονιστικές καταγγελίες θυμάτων του δυστυχήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Άδενδρο

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, εμφανίστηκαν τρεις επιβάτες του μοιραίου δρομολογίου σε ζωντανή σύνδεση και περιέγραψαν τα χάλια του ΟΣΕ (της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ακρίβεια).
Ανέφεραν ότι ....
κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη τους, κανείς δεν τους τηλεφώνησε και μάλιστα ένας νεαρός είπε ότι δεν μπόρεσε καν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για να ρωτήσει τι απέγιναν τα πράγματά του.
Μια νεαρή είπε ότι τη φιλοξένησε μια άγνωστή της κυρία !

Μιλάμε για οργάνωση ...μπανανίας η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , που το μονο που ξέρουν οι διευθύνοντες σύμβουλοί του είναι να μας στέλνουν δελτία τύπου στα οποία πανηγυρίζουν ότι "με εντολή του κυρίου Υπουργού μας, μεταβήκαμε στο συμβάν". Μπανανία κι ακόμη χειρότερα ....

Να παραιτηθούν οι ξεφτίλες Δευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ


Y.Γ. Να μην παραλείψουμε να συγχαρούμε τους κατοίκους του Αδένδρου που όπως όλοι παραδέχονται, έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να βοηθήσουν τα θύματα. Εύγε !

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.