Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Χριστιανική η κηδεία της μητέρας του Δ. Κουτσούμπα

Εψάλη σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου στις 15:00΄ώρα στο νεκροταφείο "Ξηριώτισσας Λαμίας" η νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.


Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του Νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και έκανε 2 παιδιά, τον Δημήτρη και την Ντίνα.


Ο ένας αδελφός της Θωμάς Πανάρας εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας ως μέλος του ΚΚΕ.
Στη τελετή παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, πολλά μέλη της Κ.Ε. του ΚΚΕ , ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. ΚαραϊσκοςΘύμιος, οι Δήμαρχοι Λαμιέων και Στυλίδας Νικόλαος Σταυρογιάννης και Απόστολος Γκλέτσος καθώς επίσης και ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Σταϊκούρας Χρήστος.

Στεφάνια έστειλαν η Κ.Ε. του ΚΚΕ ,διάφορες κομματικές οργανώσεις,ο Δήμαρχος Λαμιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο , και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης Κώστας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/05/25-1500.html#ixzz4i6i890sN

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.