Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Μπάζει νερά η βιβλιοθήκη κ.Μπουτάρη

Από την Δημοτική Παράταξη «Εντάξει», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε, από τις ....
βροχές των τελευταίων ημερών, στο κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης:

«Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες και το έργο των 92 ημερών, το οποίο, τελικά, διήρκεσε περίπου… 500 και κόστισε 1.350.000 ευρώ, αυτό της ανακαίνισης της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, μας απασχολεί και πάλι, αφού από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έμπασε νερά.

Φυσικά και, για άλλη μία φορά, δεν φταίει η διοίκηση του Δήμου. Ούτε, φυσικά, το… κτίριο. Φαίνεται πως φταίει ο… κακός ο καιρός, που τη μία παγώνει το αλάτι και την άλλη δημιουργεί… συνθήκες υγρασίας σε κλειστό χώρο.

Το έργο της ανακαίνισης της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης είχε χαρακτηριστεί, από τη διοίκηση του δήμου ως “ατυχές έργο”. Σε αυτό, η διοίκηση είπε αλήθεια. Όπως διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της βιβλιοθήκης, μετά τις βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών, το κτίριο είχε την… ατυχία να μπάσει νερά. Έτσι, η Θεσσαλονίκη έγινε η πρώτη πόλη που απέκτησε… θερινή βιβλιοθήκη. Μια βιβλιοθήκη που δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν βρέχει»!

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.