Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σκοτώστε τους προβοκάτορες χούλινγκαν -όπως σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον υπόλοιπο κόσμο


Ε, εύκολο είναι, στο τέλος θα τα καταφέρουν. 20.000 άνθρωποι θέλουν να γιορτάσουν, 100 βαλτοί κάφροι, θα τα χαλάσουν, με ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπεύθυνη την αστυνομία, που ΦΥΣΙΚΑ, πάντα απουσιάζει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ και ....
ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΑ. Στις άλλες χώρες, που εξαλείφθηκε το φαινόμενο των κάφρων, δεν το εξαφάνισαν οι παπάδες, ούτε οι νηπιαγωγοί, ούτε οι ασφαλιστές. Δουλειά της αστυνομίας είναι να ΤΣΑΚΙΣΕΙ άμεσα και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, το 1% των οπαδών, που είναι οι κάφροι, που δεν τους νοιάζει το άθλημα, αλλά τα "πεσίματα".
Με αυτούς, ούτε συζητάς, ούτε τους χαιδευεις, ούτε τους απωθείς. Κάνεις ό,τι κάνουν σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον υπόλοιπο κόσμο: τους ΛΕΙΩΝΕΙΣ χωρίς οίκτο. Όσοι επιβιώσουν από το ανελέητο ξύλο της αστυνομίας (όπως σε ΟΛΟ τον κόσμο), θα εξοντωθούν από τους δικαστές (όπως σε όλο τον κόσμο) με φυλάκιση άνω των 15 ετών -κι όταν λέμε 15 εννούμε 15 ούτε μέρα λιγότερη- κι έτσι θα πάψουν οι κάφροι να είναι πρωταγωνιστές και θα ξαναγίνουν οι ποδοσφαιριστές. Όπως σε όλο τον κόσμο.
Οι προβοκάτορες νίκησαν για μια ακόμη φορά τους κανονικούς ανθρώπους, που θέλουν να απολαύσουν ένα θέαμα, ένα κοινωνικό γεγονός, με ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη αστυνομικών και δικαστών, που χαϊδεύουν αυτά τα γουρούνια.

Σκοτώστε τους, με φυλάκιση άνω των 15 ετών και όλα θα διορθωθούν.