Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Εθνική Παιδεία απειλεί τη συμμαχία του εθνομηδενισμού

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Δημήτρης Γερογιάννης, σε συνέχεια των ανακοινώσεων του σχεδίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την Παιδεία, καθώς και τις...
ανιστόρητες απόψεις συμβούλων του αρμόδιου Υπουργού οι οποίοι επιμελούνται τα νέα βιβλία Ιστορίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Εθνική Παιδεία των Ελλήνων αποτελεί την πηγή της απόκτησης Εθνικής Συνείδησης και Εθνικής Ταυτότητας.

Μαζί με την Ορθόδοξη Πίστη μας και το κρυφό σχολειό της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, δομούν σήμερα την ιερή τριάδα, το τελευταίο κάστρο αντίστασης και την κύρια απειλή στα σχέδια της ιδεοληπτικής εθνοφοβικής συμμαχίας του αφελληνισμού.

Η μετάλλαξη της Εθνικής Παιδείας μας σε ένα νοσηρό ιδεολογικό περιβάλλον αφελληνιστικής προπαγάνδας στα Ελληνόπουλα, είναι και ανήθικη και άκρως εθνικά επικίνδυνη.

Η ψηφοθηρική κατάληψη του ιερού χώρου της παιδείας, εκτός από πρόκληση είναι και συνταγματική παραβίαση του αρχικού σκοπού της, όπως αυτός ξεκάθαρα περιγράφεται στο άρθρο 16 του Συντάγματος των Ελλήνων.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, το κόμμα της Εθνικής Ταυτότητας, της Πατριωτικής Ευθύνης και της Ορθόδοξης Παράδοσης, στέκεται με σθένος απέναντι στο νέο «εγκεφαλικό παιδομάζωμα» των παιδιών του Έθνους μας και μάχεται για την Ελευθερία τους, ώστε να μην αποτελέσουν τα νέα αθώα θύματα της ανήθικης και κομματικής εθνομηδενιστικής προπαγάνδας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσων σέβονται τους αγώνες τους…».