Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Το κατεστημένο δυναμιτίζει τον Τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ !

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις αρχές, δυναμιτίζουν τον τελικό, αφού δεν πήγαν οι ίδιοι !
Η χθεσινοβραδινή συζήτηση για αναβολή και ...
μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής του τελικού βρήκε τον ΠΑΟΚ στον Βόλο, με την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στην αποστολή να είναι μεγάλη. Στην εποχή του ίντερνετ και των σόσιαλ μίντια, οι παίκτες άρχισαν να βλέπουν την είδηση που... έπεσε σαν κεραμίδα, όντες στα δωμάτιά τους, αλλά όπως ήταν φυσικό κανείς δεν μπορούσε να κλείσει μάτι με τέτοια εξέλιξη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τη σειρά τους, έψαχναν συνεχώς να μάθουν κάθε λεπτομέρεια απ' όλα όσα έγιναν στην Αθήνα, περιμένοντας απαντήσεις για να πάρουν με τη σειρά τους τις αποφάσεις τους. Και όλα αυτά σε μια ημέρα στην οποία οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν να ταξιδέψουν στον Βόλο (καταλύοντας στην Πορταριά) για να βρεθούν εκεί δυο ημέρες πριν από τον τελικό, για να μπουν στο κλίμα όντες μακριά από τη βοή της Θεσσαλονίκης.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα, δεν μας έχει ζητηθεί η γνώμη μας, δεν έχουμε ερωτηθεί» ήταν η πρώτη αντίδραση με τη γνωστοποίηση της σκέψης του υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή και μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής του τελικού, λίγο μετά τις 11:00, ενώ από τις 12:00 και μετά επικράτησε χάος. Οι παίκτες έψαχναν έγκυρη πηγή ενημέρωσης και έκαναν λόγο για «τραγικά πράγματα» και «ερασιτεχνισμούς» σε εσωτερικά πηγαδάκια που έστησαν μεταμεσονύκτια μέσω διαδικτύου και ο ΠΑΟΚ περίμενε στο ακουστικό του ώστε να τροποποιήσει το πρόγραμμά του, εφόσον αυτό κρινόταν απαραίτητο.