Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

"Η Χρυσή Αυγή ανήκει στα κινήματα της αριστεράς"

Ειλικρινά απορώ, που εκπλήσσεστε γιατί οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Επιτήδειος και Φουντούλης, ομού μετά των Δημήτρη Παπαδημούλη, Στέλιο Κούλογλου και...
Κωνσταντίνα Κούνεβα, του ΣΥΡΙΖΑ και των Παπαδάκη και Ζαριανόπουλο του ΚΚΕ καταψήφισαν το ψήφισμα που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε με συντριπτική και διακομματική πλειοψηφία (ΕΛΚ, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, Ευρωσκεπτικιστές) 450 συνολικά ψήφων έναντι μόλις 35 αρνητικών, και το οποίο καταδίκαζε το καθεστώς Μαδούρο για τη φίμωση της αντιπολίτευσης αλλά και για μια σειρά αντιδημοκρατικών μεθόδων ακόμα και των δολοφονιών 26 πολιτών.
Απλά επιβεβαίωσαν αυτό που ουρλιάζω χρόνια τώρα. Ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός που είναι και η κυρίαρχη ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ανήκει στα κινήματα της αριστεράς και φυσικά θα στήριζαν τους συντρόφους τους, εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι επιβεβαίωσαν όλους εκείνους που ανέφεραν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι λοιποί αριστεροί δεν θα κινούνταν ποτέ ενάντια στην κυβέρνηση των Τσαβιστών της Βενεζουέλας παρά τη διεθνή κατακραυγή για τον ανελεύθερο τρόπο διακυβέρνησης της.
Φίλτατοι σας το ξανάπα οι κόκκινες δικτατορίες αρέσκονται να επιβάλλονται με το αίμα κυρίως αυτών που διαφωνούν μαζί τους.

ΣυριζΑύγουλα και με την βούλα!
σαν τα(μάπα) καρπούζια ένα πράμα!!!

e-mail από
Tak Perr
takperr@hotmail.com
σε απάντηση στη Christina Sideris