Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ν. Βούτσης: Λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα των συμβασιούχων

Συμφωνία στις 22 Μαΐου δείχνουν όλες οι δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων δήλωσε στον Flash 96,0 F.M. ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


«Δεν υπάρχει διάθεση για άλλες καθυστερήσεις, οπότε δεν τίθεται θέμα μπλόφας από τους δανειστές» τόνισε ο κ. Βούτσης. Ανέφερε ότι το διεθνές περιβάλλον είναι προς αξιοποίηση, σημειώνοντας ότι «ρεαλιστικά κανείς μπορεί να πει ότι έχουμε μπει στην τελική φάση της συμφωνίας και για το κούρεμα».

Το κυριότερο είναι ότι η χώρα δίνει σήμα στη διεθνή κοινότητα ότι βγαίνει από το καθεστώς επιτήρησης, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχουν στη συμφωνία μαζικές απολύσεις και πως δεν είναι από τα θέματα στα οποία υπήρξαν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και ερωτηθείς για το θέμα των συμβασιούχων, ο κ. Βούτσης είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιουργείται από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται στην δικαστική απόφαση και έφερε ως παράδειγμα τους εργαζόμενους στην καθαριότητα που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.