Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Να παραιτηθούν οι ξεφτίλες Δευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ

Για αυτό το τμήμα της επίσημης ανακοίνωσής του:


"Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, μετά από εντολή του Υπουργού κυρίου Χρ. Σπίρτζη, μεταβαίνουν επιτόπου στο σημείο του δυστυχήματος, όπου ήδη βρίσκονται κλιμάκια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και του ΟΣΕ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών του τραγικού συμβάντος."

ΕΔΏ Η ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ : http://www.trainose.gr/deltia/

ρε ξεφτίλες,
σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι, ένα τρένο βγήκε απ΄τις γραμμές, όλη η Ελλάδα ξενύχτησε για να μάθει τι ακριβώς έγινε και την ώρα του χαμού, 3.07΄τα ξημερώματα, αυτό που σας ένοιαζε ήταν να γλείψετε τον Υπουργό., " μετά από εντολή του Υπουργού κυρίου Χρ. Σπίρτζη, μεταβαίνουν επιτόπου....".

Δηλαδή, άμα δεν σας έδινε εντολή, δεν θα πηγαίνατε; Κι αν σας έδωσε και πήγατε, γιατί μας το λέτε;
Τι ενδιαφέρει την ενημέρωση και τον κόσμο αν σας έδωσε εντολή ο Υπουργός ή ο Αβραάμ Πάπας;
Γιατί σε κάθε ευκαιρία ΦΩΝΑΖΕΤΕ "είμαστε άχρηστα διορισμένα κομματόσκυλα γλειψιματίες, σφωγκοκωλάριοι υπουργών κι ακόμη και σε πολύνεκρα δυστυχήματα εμείς θα γλείφουμε τον Υπουργό που μας βόλεψε στη θεσούλα";

Σβήστε ρε ξεφτίλες από την ανακοίνωση το γελοίο "με εντολή υπουργού"! Άντε πια, στο 2017 είμαστε και στην Ευρώπη, ο κόσμος σιχαίνεται τέτοιο γλείψιμο.

Εσείς τι λέτε;
Συμφωνώ με το άρθρο, με αηδιάζει και μένα το γλείψιμο
Διαφωνώ, καλώς γλείφουν τον Υπουργό
survey

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.