Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Για αυτό το απεχθές ΕΓΚΛΗΜΑ ηλιθίων, δεν θα πληρώσει κανείς;

Πληροφοριοδότες δεν έχει η αστυνομία; Δεν μπορεί να εντοπίσει τα καθάρματα που "πάτησαν" με αυτοκίνητο, οπαδό άλλης ομάδας; Κάμερες δεν υπάρχουν;
Εγκεφαλικά νεκρός ο οπαδός του ΠΑΟΚ που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε η μάχη που έδινε ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, καταδιωκόμενος από αγνώστους στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Δεν τα κατάφερε δυστυχώς ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος -που παρασύρθηκε από το όχημα καταδιωκόμενος από αγνώστους στη Θεσσαλονίκη και επιχειρώντας να διασχίσει κάθετα τον δρόμο- θεωρείται πλέον εγκεφαλικά νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Αγίου Δημητρίου στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και θεωρείται ότι η επίθεση στο θύμα έγινε εξαιτίας των οπαδικών του προτιμήσεων.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.