Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Οι καραγκιόζηδες της ναζιστικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με ποιο δικαίωμα ρε σούργελα αποκαλείτε "ακροδεξιό" τον Πρύτανη του ΑΠΘ; Ήρθε η ώρα να καθίσει κάποιος βλάκας στο σκαμνί με τον "αντιρατσιστικό" νόμο, όταν με ευκολία κολλάει το ταμπελάκι "ακραίος" σε ...
έναν πολίτη. Αρκετά σας ανέχθηκε η δημοκρατία βρωμοφασίστες κι εσάς και τους εύκολους χαρακτηρισμούς. Μάθατε την καραμέλα "ακροδεξιός" και την κολλάτε όπως οι Ναζί το αστέρι του Δαβιδ, στους άτυχους πολίτες που πιάνετε στο βρωμόστομά σας. Ναζήδες του κερατά, αρκετά !
Άκου "ακραίος" ο Πρύτανης !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια την Τετάρτη 31/5 στις 9:00 για τη δίκη της κατάληψης του Ορφανοτροφείου. Απαιτούμε να ακυρωθούν όλες οι διώξεις των συλληφθεισών.
Τον Ιούλιο του 2016 σε μια άδεια Θεσσαλονίκη, μέσα στη νύχτα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε μια αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία Α.Ε. την αστυνομία και τον ακροδεξιό πρύτανη του ΑΠΘ, εκκένωσε 3 καταλήψεις και πέταξε στον δρόμο οικογένειες, τα προσφυγάκια του πολέμου και άλλους μετανάστες, διωγμένους από την φτώχεια και τις βόμβες. Το αστικό κράτος «δικαίου» Συνέλαβε 74 ανθρώπους, και καταδίκασε τους περισσότερους με Μεταξικό νόμο. Μοναδικό τους «παράπτωμα» ήταν η αλληλεγγύη που δείξαν σε ανθρώπους που το κράτος το μόνο που έκανε είναι να τους αφήνει σε άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης ή να τους κυνηγάει για να τους στείλει πίσω στην φτώχεια και στους πολέμους.
Η κίνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εκκενώσει τις καταλήψεις είναι απότοκο της βάρβαρης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και της πολιτικής της απομόνωσης (gentrification) που θέλει τους οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες πολύ μακριά από τα αστικά κέντρα. Θέλουν να αποκόψουν κάθε δυνατότητα των καταπιεσμένων να ενωθούν, ανεξάρτητα από το έθνος και την φυλή τους.
Ενισχύει με κάθε τρόπο την ελεγχόμενη «αλληλεγγύη» των ΜΚΟ και καταστέλει τα μαχητικά πολιτικά εγχειρήματα και καταλήψεις.
Οι συγκεκριμένες καταλήψεις λειτουργούσαν με σκοπό τη φιλοξενία οικονομικών και πολιτικών προσφύγων, ενώ μέσω των δικτύων αλληλεγγύης και της τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζονταν και οι ανάγκες των ανθρώπων που διέμεναν εκεί. Οι αποφάσεις λαμβάνονταν με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας στις οποίες συμμετείχαν ισότιμα Έλληνες και μετανάστες. Αυτή η ενότητα τους τρόμαξε.
Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους πρόσφυγες δεν είναι παρά κομμάτι της άθλιας αντιμετώπισης των προσφύγων από την ΕΕ με φράχτες όπως αυτούς στον Έβρο, στοίβαγμα κάτω από απάνθρωπες συνθήκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και με το θλιβερό αποτέλεσμα τους χιλιάδες πνιγμένους στη Μεσόγειο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ