Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Νύχτα ακροαριστερών Ναζί στη Θεσσαλονίκη η χθεσινή

Επίθεση  με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη προς την πύλη Εμπορίου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην οδό Εγνατία όπου ....
οι ακροαρστεροί Ναζί με κουκούλες εκτόξευσαν 5 μολότοφ.

Λίγα λεπτά αργότερα άλλη μια ομάδα κουκουλοφόρων φασιστών από τα τάγματα εφόδου της ακροαριστεράς εκτόξευσε άλλες 5 μολότοφ στην οδό Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ακροαριστεροί επίγονοι των Ταγμάτων SS "μάρκαραν" με αυτοκόλλητα, λεωφορεία του ΟΑΣΘ, με την προτροπή "χτύπα τον ελεγκτή, αντί να χτυπάς το εισιτήριο", όπως οι συνεργάτες του Γκεμπελς επικολλούσαν το "κίτρινο αστέρι" στους δυστυχείς εβραίους της Γερμανίας.

Ο Γκέμπελς ζει, αυτός οδηγεί τους κουκουλοφόρους φασίστες της ακροαριστεράς, που εφαρμόζουν πιστά το δόγμα του για την κατατρομοκράτηση των πολιτών με όλα τα δαθέσιμα μέσα.
Και με την σκανδαλώδη ανοχή της αστυνομίας, που δείχνει περίεργη αδυναμία να εντοπίσει και να εξουδετερώσει τις (π)ορδές των ακροαριστερών Ναζί στη Θεσσαλονίκη.
Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.