Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Όταν ο Κώστας Μητσοτάκης θεμελίωνε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Επί των ημερών του φιλελεύθερου Κώστα Μητσοτάκη θεμελιώθηκε το νοσοκομείο-κόσμημα για την εποχή, με την κολοσσιαία δωρεά των αδερφών Παπαγεωργίου και ...
στη συνέχεια με τη σύμπραξη ιδιωτικού-δημόσιου τομέα, που μαζί πέτυχαν να δημιουργήσουν και να λειτουργούν το Νοσοκομείο που τόσα πρόσφερε και προσφέρει στο λαό της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε θεμελιώσει το Νοσοκομείο, στις 12 Σεπτεμβρίου 1993, ως Πρωθυπουργός.

Δείτε δυο φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στις 12 Δεκεμβρίου 2005, κατά την οποία ο ίδιος είχε εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του αλλά και τη μεγάλη του χαρά για την κατάσταση που είχε διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, στο Νοσοκομείο.

Στην επίσκεψη αυτή, συνοδευόταν από τον υπουργό Μακεδονίας- Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη, τον βουλευτή Ν.Δ. Κώστα Κιλτίδη, τον πρόεδρο της Β΄ ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και κομματικά στελέχη.

Στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου τον είχαν υποδεχτεί ο δωρητής και πρόεδρος του Νοσοκομείου Νίκος Παπαγεωργίου, ο τότε πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Βασίλης Παπάς, ο τότε γενικός διευθυντής του Νοσοκομείου Γιώργος Χριστόπουλος, μέλη του Δ.Σ., ο τότε νομικός σύμβουλος δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο τότε πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ καθηγητής Γιάννης Μπόντης, διευθυντές κλινικών, εκπρόσωποι των εργαζομένων, πλήθος στελεχών του Νοσοκομείου, καθώς και πολίτες οι οποίοι παρευρίσκονταν στην είσοδο και έσπευσαν να χαιρετήσουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.