Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Τελειώνει πιθανότατα σήμερα η απεργία στον ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αντιλαμβάνονται ότι "δεν πάει άλλο", ότι η ανάλγητη στάση τους να αφήνουν συνεχώς τη Θεσσαλονίκη, χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ λεωφορείο δεν πάει άλλο κι ότι ....
ο κόσμος θα βγει να πανηγυρίζει αν μειωθούν οι μισθοί τους κατά 30% κι ότι το 100% των πολιτών λένε "Σπίρτζη σκίσ΄τους" και σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους.

Αρχίσει να γίνεται πιο αισθητή η αντίδραση στους παλικαρισμούς Τσερμενίδη, που τελικά, με τον επαναστατικό του οίστρο θα πάρει το σύνολο των εργαζομένων στο λαιμό του.

Όπως θα μισούσε -δικαιολογημένα- ο κόσμος τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ αν έκλειναν τους διακόπτες του νερού και δεν έτρεχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ σταγόνα για 5 μέρες, όπως θα μισούσαν τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ αν έκοβαν το 100% του ρεύματος, το ίδιο θα συμβεί και με τους υπαλλήλους του ΟΑΣΘ, που επειδή μπορούν να εκβιάζουν την κοινωνία, το ....τερμάτισαν. Ο κόσμος -το 100% !- θεωρεί ότι τους βάζουν ασπίδα για να προστατεύσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Άλλο "δίκιο" , άλλο "δικαίωμα"

Το "έχουμε δίκιο" δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα να αναγκάζεις  τον άνθρωπο που κάνει αιμοκάθαρση να πληρώνει 40 ευρώ ταξί, για να πάει στο νοσοκομείο.

Τους το ξανάπαμε να βγάζουν τουλάχιστον 50-100 λεωφορεία, να καλύπτουν τουλάχιστον τα Νοσοκομεία και τα Τ.Ε.Ι., αλλά κάποιοι συνδικαλιστές, που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, προτιμούν να αναμοχλεύουν το μίσος της κοινωνίας εναντίον τους, επαναλαμβάνοντας σκληρές, βάρβαρες κινητοποιήσεις, αντί να επιλέξουν πιο ήπιες μορφές, όπου θα είχαν την κοινωνία με το μέρος τους.

Κάποιοι, πουλάνε "επανάσταση" για να μεταφερθούν στην πολιτική και να γίνουν βουλευτές, αλλά όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, καταλαβαίνουν πού πάει το πράγμα.

Ε, δεν γίνεται να αφήνεις κάθε τρεις και λίγο ολόκληρο το νομό, χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ λεωφορείο !

Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, κακό του κεφαλιού τους.