Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Διήγημα: Ο Νίκος Παπαδάκης και μερικοί αριστεροί ξεφτίλες

Από τις λίγες φορές αν όχι την μοναδική που «έβαλα θετική» σε προερχόμενο από τον πασοκικό χώρο ήταν όταν ....
επί συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου παρέστην σε μία αντιπαράθεση του τότε διευθυντή της ΕΥΑΘ, του Κρητικού Νίκου Παπαδάκη, με έναν ολόκληρο συρφετό συριζαίων που επιχειρούσαν να εισέλθουν σε αίθουσα επί της οδού Κατούνη όπου ελάμβανε χώρα συνεδρίαση αφορώσα το νερό της Θεσσαλονίκης.

Οι συριζαίοι «διαμαρτύρονταν για το ξεπούλημα του νερού» -τάχατες- κρυγάζοντες και υβρίζοντες, ο δε Παπαδάκης, εξελθών της αιθούσης τους αντιμετώπιζε μόνος του απαντώντας άφοβα στις φραστικές επιθέσεις, στις κραυγές και στις απειλές των κοπτομένων -δήθεν- για το «κοινό αγαθό νερό» -αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφερομένων μόνον διά την άλωση της εξουσίας- αριστεριζόντων, οι οποίοι μετά την, δι' εξαπατήσεως του ευεπίφορου στην εξαπάτησή του Ελληνικού λαού, ανάρρησή τους στη εξουσία ξεπούλησαν τα πάντα, εν οις και το νερό της ΕΥΑΘ, στην διοίκηση της οποίας τοποθέτησαν τον του συναφιού τους, Γιάννη Ν. Κρεστενίτη, αντί πινακίου φακής!

epiktitos

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.