Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΣΟΚ! Βρέθηκε νεκρή πρωταγωνίστρια της βραβευμένης ταινία «Ο Κυνόδοντας»

Σε ηλικία 30 ετών και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πέθανε η ηθοποιός.....
Μαίρη Τσώνη, γνωστή από το ρόλο της στο βραβευμένο έργο του Γ. Λάνθιμου «Ο Κυνόδοντας» στο οποίο υποδύθηκε τη μικρή αδελφή της οικογένειας.

Η ιδια επίσης ήταν επίσης μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Mary and the boy».

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στη Λιβαδειά, αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005. H Μαίρη Τσώνη σε σκηνή από τον Κυνόδοντα Είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα ενώ εκτός από τον «Κυνόδοντα» είχε επίσης συμμετάσχει στις κινηματογραφικές ταινίες «Το κακό» και «Το κακό στην εποχή των Ηρώων» του Γ.Νούσια.


Η μάχη με την κατάθλιψη

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της Μαίρης Τσώνη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της στην πολυβραβευμένη ταινία "Κυνόδοντας" του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy, ως μουσικό έτερο ήμισυ του Αλέξανδρο Βούλγαρη, αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Από την πλευρά της η φίλη της, Lewsha Camille Simboura, η οποία τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της, σοκαρισμένη από το τραγικό τέλος της ηθοποιού αποκάλυψε πως έπασχε από κατάθλιψη. Όπως έγραψε σε κείμενό της στο Facebook: «Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα [...] Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου [...] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη».

Σημειώνεται πως η πρώτη εκτίμηση του πληρώματος του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο άμεσα μετά την ειδοποίηση ήταν ότι ο θάνατος της 30χρονης είχε επέλθει κάποιες ώρες πριν από την έλευση τους.

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα [...] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το τραγούδι «staring» του συγκροτήματος Μary & The Boy.