Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Αυτή είναι τιμωρία σε Παναθηναϊκό για το κουτάκι στον Ίβιτς!

Με βαριά «καμπάνα» τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για το κουτάκι μπίρας που έπεσε στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς και ....
είχε επιφέρει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η Σούπερ Λίγκα κατακύρωσε το παιχνίδι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με 3-0, ενώ τιμώρησε τους «πράσινους» με αφαίρεση 3 βαθμών από τα πλέι οφ και 2 από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, καθώς και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δυο αγωνιστικές αλλά και πρόστιμο ύψους 41.500 ευρώ!

Η ποινή είναι εφέσιμη, εντός πέντε ημερών και στην αθηναϊκή ΠΑΕ, αφού πάρουν το σκεπτικό, αναμένεται να προβούν στην σχετική έφεση και να περιμένουν και την δευτεροβάθμια απόφαση της ποινής.

Πλέον, μετά και την αφαίρεση των βαθμών από τον Παναθηναϊκό και την κατακύρωση του ματς υπέρ του ΠΑΟΚ, η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής:

1.ΠΑΟΚ 11 (5-2)
2.ΑΕΚ 9 (3-2)
3.Παναθηναϊκός 5 (3-5)
4.Πανιώνιος 4 (2-4)

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει επίσης με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στον Βόλο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.