Τρίτη 2 Μαΐου 2017

«Το μόνο που έκρυβε το κόκκινο σακίδιο του Τσακαλώτου ήτανε ένα μεγάλο ψαλίδι…»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Τελικά, το κόκκινο σακίδιο του Τσακαλώτου, είχε μέσα μόνο ένα μεγάλο ψαλίδι που χρησιμοποιήθηκε κατά του εισοδήματος των συνταξιούχων και των φτωχότερων Ελλήνων.

Η κυβέρνηση είναι στην θέση του Χότζα, που νόμιζε πως αν μείωνε συνεχώς το φαγητό του γαϊδάρου του, στο τέλος θα τον μάθαινε να μην τρώει. Τελικά ψόφησε.

Η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση και ο ψευτοδεξιός βοηθητικός της, νομίζουν πως μειώνοντας συνεχώς το ήδη πετσοκομμένο εισόδημα των πολιτών, στο τέλος οι Έλληνες θα μάθουν να ζουν με φρέσκο αέρα.

Επειδή όμως ο λαός δεν είναι το γαϊδούρι του Τσίπρα και του Καμμένου, δεν θα ψοφήσει αλλά θα απαλλαγεί από αυτούς που τόσο καιρό καμώνονται πως διαπραγματεύονται με αριστερίζουσες κορώνες για εσωτερική κατανάλωση και στο τέλος φέρνουν στους Έλληνες ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και ταπείνωση.

Με αυτή την πολιτική κοινωνικής εξόντωσης ούτε σε 200 χρόνια δεν θα βγούμε από το ξεροπήγαδο που μας έριξε ο ΓΑΠ και η διεφθαρμένη διακομματική φεουδαρχία.

Η Πατρίδα χρειάζεται άλλη συνταγή, αναπτυξιακή, εθνικά αυτόνομη και όχι τιμωρητική».