Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ποιός είναι ο Παντελής Μπούμπουρας

Σάββας Αναστασιάδης: Ο Παντελής Μπούμπουρας είναι ένας επιφανής Επιχειρηματίας και ένας ένθερμος Έλληνας πατριώτης
«Ο κ. Μπούμπουρας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ένας ένθερμος έλληνας πατριώτης. Στην Οδησσό και γενικότερα στην Ουκρανία είναι ένας....
επιφανής Επιχειρηματίας με μία μεγάλη κατασκευαστική Εταιρεία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες στην Ουκρανία. Δραστηριοποιείται εκεί εδώ και είκοσι χρόνια », δήλωσε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, στο Μακεδονικό Πρακτορείο, 104,9 FM, στην αθλητική εκπομπή «παίζουμε μπάλα» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Ζαχαριάδη και Κώστα Βρουλή για τον Επιχειρηματία Παντελή Μπούμπουρα
« Τον κ. Μπούμπουρα και τον κ. Τασσάκο, έναν άλλο Επιχειρηματία Έλληνα ομογενή που δραστηριοποιείται στη Γερμανία , τους είχα καλέσει τον περασμένο μήνα, στις 22 Απριλίου σε μία εκδήλωση με θέμα: Ομογένεια: Παράγοντας Εθνικής ισχύος, για να μιλήσουν στους Θεσσαλονικείς για τις εμπειρίες τους , για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Ελλάδα, πώς μπορούν να βοηθήσουν Έλληνες επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στις Χώρες που ζουν ή στη Χώρα μας.
Η εκδήλωση πήγε πάρα πολύ καλά , είχε τεράστιο ενδιαφέρον δημοσιογραφικό και οικονομικό, και πιστεύω ότι το πρώτο έναυσμα δόθηκε από εκεί, διότι έγινε γνωστός στην πόλη μας», τόνισε στη συνέχεια αναφερόμενος στην εκδήλωση που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα με την ιδιότητά του αν. Τομεάρχη Εξωτερικών Ν.Δ. για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, και την πρόσκληση που είχε απευθύνει στον κ. Μπούμπουρα, συμπληρώνοντας, «Έχει δημιουργήσει στην Οδησσό το «Ίδρυμα Μπούμπουρα», που χρηματοδοτεί ο ίδιος και μέσω του οποίου έχει κάνει μεγάλο φιλανθρωπικό και εθνικό έργο. Έχει βοηθήσει πολλούς ομογενείς, ήταν και ο χρηματοδότης της συμμετοχής της Ελλάδος στην εφετινή Eurovision»
Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο Ελληνικό πάρκο που κατασκευάζει στην Οδησσό ο Παντελής Μπουμπουρας με αναφορές στην Ιστορία της Ελλάδος, αλλά και για τα σχέδιά του να επενδύσει στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας: « Θα είναι πολύ σημαντικό να επενδύσει στην Θεσσαλονίκη, εγώ τον προέτρεψα να το κάνει όταν είχε έρθει στην εκδήλωση»