Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου και η Διοίκηση του ΓΝ Παπαγεωργίου τίμησαν το Νοσηλευτικό Προσωπικό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή



Το Νοσηλευτικό Προσωπικό του ΓΝ Παπαγεωργίου τίμησαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου και η Διοίκηση του ΓΝ Παπαγεωργίου.
Σε ένδειξη της αναγνώρισης του σημαντικού έργου τους, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση: προσέφεραν σε κάθε Νοσηλεύτρια, Νοσηλευτή, Μαία, Τραυματιοφορέα και Βοηθό Θαλάμου από ένα τριαντάφυλλο και μια κούπα με το λογότυπο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Νοσοκομείου.
Με τη χειρονομία αυτή, τόσο το Ίδρυμα Παπαγεωργίου όσο και η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό.
«Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Νοσηλευτή θα ήθελε να επαινέσει τους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες που απαρτίζουν το δυναμικό του ΓΝ Παπαγεωργίου. Το υψηλό επίπεδο της φροντίδας που παρέχουν στους ασθενείς, η άρτια επιστημονική κατάρτιση που διαθέτουν, το αίσθημα ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης που επιδεικνύουν καθημερινά στο έργο τους, έχουν συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην κορυφή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», επισημαίνει η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ζωή Παπαγεωργίου.
Τα πολύχρωμα τριαντάφυλλα και τις κούπες μοίρασαν, μαζί με ευχές και χαμόγελα, στις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές εθελοντές του Συλλόγου Φίλων του ΓΝ Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα».
Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή αποτέλεσε μόνο την αφορμή για το Ιδρυμα Παπαγεωργίου και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να εξάρουν την σημαντική αποστολή της καθεμιάς και του καθενός από τους νοσηλευτές που υπηρετούν την δημόσια υγεία στο ΓΝ Παπαγεωργίου. Η συμβολή τους στην αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου είναι αδιαμφισβήτητη και ο ρόλος τους πρωταγωνιστικός, καθώς από αυτούς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται στους ασθενείς του Νοσοκομείου.
Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά εξαιτίας της υποστελέχωσης, οι 681 νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές του ΓΝ Παπαγεωργίου αγωνίζονται με φιλότιμο για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει την ελπίδα το Υπουργείο Υγείας να τηρήσει την υπόσχεση για άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού ώστε να καλυφθούν, έστω και στοιχειωδώς, οι κενές θέσεις.