Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αδιαφορούν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ για τους πολίτες οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ: Αποφάσισαν άλλες 3 μέρες απεργία !

-Θα επέμβει επιτέλους ο εισαγγελέας; Το κράτος; Κινδυνεύουν ζωές αδύναμων ανθρώπων, που δεν έχουν λεφτά για ταξί για να πάνε στα Νοσοκομεία.
-H κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα τους αποβάλει όταν έρθει η ώρα, εξαιτίας της γαϊδουριάς που δείχνουν.
Δεν υποχωρούν οι ...
εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, παρατείνοντας παράλληλα και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων, «η αδιαφορία και αδράνεια των υπευθύνων για εξεύρεση λύσης, μας αναγκάζει σε συνέχιση των κινητοποιήσεών μας». 
«Δυστυχώς με δηλώσεις και υποσχέσεις, ούτε φιάλη γάλα αγοράζεις για τα παιδιά σου», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων δύο μηνών και του δώρου Πάσχα.

Το Συνδικάτο, που διακατέχεται από αλαζονεία στο επίπεδο της αρχαιοελληνικής ύβρεως, θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση των εργαζομένων.


Το ΄παμε χιλιάδες φορές: δικαίωμα να κάνουν απεργία και οποιαδήποτε κινητοποίηση έχουν. Δικαίωμα να κλειδώνουν το 100% του στόλου δεν έχουν και όχι μόνο δεν έχουν, αλλά θα πρέπει στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης να τιμωρηθούν με ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ποινές κάθειρξης για αυτό (για το ότι δεν μεριμνούν να κυκλοφορεί το 10-20% του στόλου). 
Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό -όπως λένε και οι ίδιοι-  και δεν μπορείς με περισσή ευκολία επειδή απλώς δεν πληρώθηκες ακόμη τον παχυλό μισθό του Μαρτίου και μισό δώρο Πάσχα (μόνο αυτός είναι ληξιπρόθεσμος), να τραβάς το καλώδιο από τον νεφροπαθή.
Θα το πληρώσουν πολύ ακριβά αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ που κάνουν οι συνδικαλιστές, παρασυρμένοι από επαναστατικό παραλήρημα.