Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Φαήλος Κρανιδιώτης: Δώστε εισιτήριο χωρίς επιστροφή στους 2 Μουσουλμάνους βουλευτές

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το νέο προκλητικό κρούσμα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, από Μουσουλμάνους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την πρώτιστη ευθύνη για τη συμπεριφορά των δύο Μουσουλμάνων Βουλευτών την έχουν τα κόμματα της πολιτικής μας φεουδαρχίας, που τους έχουν εναγκαλιστεί στο παρελθόν και τώρα.

Η ευθυγράμμισή τους με τον Τουρκικό Σωβινισμό παραβιάζει τον όρκο τους και στρέφεται ευθέως κατά των εθνικών συμφερόντων.

Δεν περιμένουμε από τις αστείες και δουλοπρεπείς ηγεσίες των κομμάτων τους να τους διαγράψουν, όταν αυτά τα κόμματα συνωστίζονται σε κάθε εκλογική μάχη στον προθάλαμο του κυρίου Προξένου, στην ισλαμοφασιστική σφηκοφωλιά της Κομοτηνής, που πρέπει να κλείσει εχθές, για να ζητήσουν υποψηφίους ή να τους υποβάλλουν για έγκριση.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, δεσμεύεται πως θα φέρει διάταξη για την τροποποίηση του κώδικα ιθαγενείας, ώστε να αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια και από κατοίκους της ημεδαπής όταν δρουν υπέρ των συμφερόντων ξένης δύναμης ώστε, π.χ εν προκειμένω με ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής να πάνε να χορτάσουν γενοκτόνα «δημοκρατία» στην αγκαλιά του Ερντογάν η όποιου άλλου εχθρού της Πατρίδας».

Διευκρίνιση Χουσεϊν Ζεϊμπέκ

Το δημοσίευμα που με αφορά και δημοσιεύτηκε χτες στην ιστοσελίδα της Τρακιανίν Σεσί δεν αντανακλά την αλήθεια. Το δημοσίευμα είναι προϊόν της φαντασίας του Ντεντέ. Ίσως κάτι που επιθυμούσε. Η αλήθεια είναι πως μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Μου επιτέθηκε λεκτικά. Μετά από την αντίδραση μου έγινε άφαντος. Η ταυτότητα του ατόμου εντοπίστηκε και άρχισαν οι δέουσες διαδικασίες. Το πραγματικό περιστατικό δημοσιεύτηκε δύο μέρες πριν στην ιστοσελίδα xanthileft.

Με σεβασμό Χουσεΐν Ζεϊμπέκ¨



ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ «Giannis Mouzalas όπως Τζώρτζ Σόρος»

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017

Με αφορμή το προτεινόμενο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Ιωάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές μετά και την σημερινή (8/5/2017) τοποθέτηση του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στο «Διεθνές Προοδευτικό Φόρουμ» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ότι η σημερινή ηγεσία και η ελίτ της ΕΕ ακολουθούν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο μουσουλμανοποίησης της Eλλάδος και της Ευρώπης και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού.

Δεν προκαλεί δε καμία έκπληξη το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις του υπουργού είναι πανομοιότυπες με δηλώσεις του Σόρος από το πρόσφατο παρελθόν. Είναι πλέον αναμφισβήτητο, ότι οι επιταγές του Σόρος είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην κατεύθυνση της λεγόμενης «πολυπολιτισμικότητας». Είναι επίσης σαφής ο τρόπος με τον οποίο «επιλέγονται» οι κυβερνήσεις, ώστε να υπηρετήσουν αυτές τις κατευθύνσεις.

Σόρος: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους οικονομικούς μετανάστες. Με δεδομένη τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης, τα οφέλη της μετανάστευσης ξεπερνούν τα κόστη ενσωμάτωσης των προσφύγων».

Μουζάλας: «Όραμά μας είναι το αμείλικτο χτύπημα των λαθροδιακινητών με το άνοιγμα ασφαλών δρόμων ώστε με επιλογή και έλεγχο να δώσουμε «ζωή» στη γερασμένη Ευρώπη».

Σόρος: «Η ΕΕ πρέπει να απορροφήσει ένα σημαντικό αριθμό προσφύγων απευθείας από τις χώρες της «πρώτης γραμμής», με ασφαλή και οργανωμένο τρόπο».

Μουζάλας: «Η μεταφορά των ανθρώπων αυτών, με έλεγχο της ροής εισόδου, θα μπορούσε να γίνει αεροπορικώς από Τουρκία, Ιορδανία ή Λίβανο».

Σόρος: «Θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα».

Μουζάλας: «Ήδη έχουν κλείσει 6 καμπς (αναφέρεται στην Μακεδονία), και αναμένεται να κλείσουν και άλλα με προγράμματα φιλοξενίας σε διαμερίσματα μέσω των οποίων θα μοιραστούν οι πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα».

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, θεωρεί αυτές τις πρακτικές απροκάλυπτης αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού εσχάτη προδοσία κατά του ελληνικού έθνους και συνταγματική εκτροπή, καθώς η διατήρηση της εθνικής ταυτότητος και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελούν Συνταγματικές επιταγές».