Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

FAKE NEWS

από τον Peter Triantafyllos | Toronto

Στις 25 Απρ. 2017 στις ειδήσεις του ΑΝΤ με τον κύριο Νικο Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Τσίπρα να....
 δώση κάποιες απαντήσεις για την κατάντια της Ελλάδος ήταν FAKE. FAKE NEWS οπως λέει και ο TRUMP.

Δέν ξέρει ο κ. Χατζηνικολάου να κάνει τις κατάληλες ερωτήσεις ?

Ο κύριος Χατζηνικολάου ξέρει και παρα-ξέρει να κάνει τις κατάληλες ερωτήσεις . Οχι μόνο ο κ. Χατζηνικολάου αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι κάνουν το ίδιο. Δεν μεταφέρουν στον πολίτη την είδηση αυτουσια αλλά την διυλίζουν την διαστρεβλώνουν και την σερβίρουν σύμφωνα με το συμφέρον τους και το συμφέρον των πολιτικών.
----- Μην ξεχνάμε ο κ΄Χατζηνικολάου ειναι εκδότης εφημερίδων και τις επιχορηγήσης και διαφημίσεις κρατικών εταιρειών τις καθορίζει η κυβέρνηση.

Μιας και ο κ. Χατζηνικολάου δεν τις έκανε --- της κάνω εγώ.

1ον Πλεόνασμα.
Ο τσίπρας πολύ το χαιρόταν. Το έλεγε και το ξανά έλεγε. Διαψεύσαμε τις κασσάνδρες εχουμε πλεόνασμα. Well my λεβέντη . Καλό το πλεόνασμα πολύ καλό αλλά πες μας απο που προήλθε. Ηρθε απο ανάπτυξη ή απο φορο-κατεγίδα.

--- Αμφιβάλλω εαν ο Τσίπρας καταλαβαίνει τη διαφορά πλεονάσματος απο ανάοτυξη ή απο φορολογία -----

2ον Θα κάνει λέει δωρεάν παιδικούς σταθμούς. Οι γονείς ειναι άνεργοι αλλά ο Τσίπρας θα τους προσφέρει δωρεάν Babysitting..............

30ν Υπερφορολόγηση στον ιδιωτικό τομέα.
Ο Αριστοτέλης ειπε για την βαριά φορολόγηση.
Επιδίωξη της τυραννίας ( κυβέρνησης ) με βαριά φορολογία ειναι να πτωχεύσουν οι πολίτες αφ' ενος να συντηρείται το καθεστώς και αφ' ετέρου για να ειναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Με την επηβολή μεγάλων φόρων το αποτέλεσμα θα ειναι η χρεοκοπία των πολιτών και η απορρόφηση των περιουσιών των απο το κράτος. Ολα θα γίνουν κρατικά. Ολοι θα δουλεύουν για το κράτος. --- Το ονειρο του Ελληνα δημόσιος υπάλληλος ---- οπως στον Παράδεισο του Χότζια.

Εμείς κάναμε οτι δουλεύμε και αυτοί κάνανε οτι μας πληρώνανε. Αυτή ηταν η απάντηση που έδωσε Αλβανός οταν ρωτήθηκε απο Ελληνες τη δεκαετία του 90 πως τα περνούσαν στον παράδεισο του Χοτζια.

Οι Συριζαίοι ειναι κομμουνιστές και δεν το κρύβουν -- ονειρεύνται παραδείσους Σταλιν και Χοτζια.

4ον Οσο για εσένα γέροντα που εκανες την ερώτηση στο πως η συνταξή σου απο 1000 Ευρώ τώρα ειναι 600 μην περιμένης την αλήθεια απο τον Τσιπρα - Χατζηνικολαου - Παπαδακη - η Βερυκιο το μόνο που σου λένε ειναι οτι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι διαπραηματεύονται σκληρά. ( Για φαντάσου εχει και ο επέτης δικαίωμα να διαπραγματευθεί. )
---- Την αλήθεια θα στην πώ εγώ. ..... Και πολλά πέρνεις !!!!!
Πολλά πέρνεις γέροντα διότι αυτα που πέρνεις ειναι ΔΑΝΕΙΚΑ.!!! Τα δικά σου που δούλεψες και πλήρωνες ενσημα ολα σου τα χρόνια εχουν κάνει φτερά. ΣΤΑ ΕΦΑΓΑΝ !!! Κάποιοι εχουν καράβια και κάποιοι εχουν offshore accounts.

5ον Τελευταία οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα γίνονται με καραβάνια και ολοι απαιτούν δωρεάν υγεία - δωρεάν παιδία - δωρεάν διόδια και ον και ον. WELL. Εμείς εδώ στον Καναδά εχουμε δωρεάν υγεία ( οχι τα υπόλοιπα ) αλλά δεν ήμαστε ΜΠΑΧΤΑΤΖΙΔΕΣ . Πληρώνουμε τους φόρους. Και οταν λέμε πληρώνουμε εννοούμε τους πρώτους εξι μήνες του χρόνου οσα κάνουμε πάνε σε φόρους. 50--50 συνέταιρει με το κράτος.

Peter Triantafyllos Toronto

Υ.Γ. Θα πρέπει να τονίσω οτι δεν εχω απολύτος κατι προσωπικό με κανέναν

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.