Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Τι μας κρύβουν από την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία;

Του Δημήτρη Καζάκη«…Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι ο Τραμπ θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Η επιθετικότητα του θα ενταθεί. Τα πλήγματα την επόμενη φορά θα έχουν μεγαλύτερη διασπορά και συγκέντρωση από αέρα, θάλασσα και έδαφος. Το Ισραήλ ήδη ετοιμάζεται να συνδράμει. Μαζί του και οι μοίρες της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, που συνιστούν έναν εύκολο στόχο για τους Ρώσους προκειμένου με τη ζωή των Ελλήνων πιλότων να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος διεμβολισμού του συστήματος A2/AD.

Εξ ου και οι συχνές κοινές τακτικές αεροπορικές ασκήσεις μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδος και ΗΠΑ. Ακόμη και πάνω από τον εναέριο χώρο της Αθήνας. Για πρώτη φορά στα χρονικά.

Άλλωστε έχουμε το κατάλληλο πολιτικό σύστημα για να γίνει κάτι τέτοιο. Η Κρήτη έχει ήδη παραδοθεί με σκοπό να γίνει αβύθιστο αεροπλανοφόρο για το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, όπως έχει εξαγγείλει ο κ. Καμμένος»…..

συνέχεια στο http://www.epamhellas.gr/

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.