Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η Νεολαία ΑΝΕΛ και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ για τις τρίχες του Μπαλαούρα

Αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε, για μία ακόμη φορά, στα αυτονόητα και ...
να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις αυτού του τόπου δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπαλαούρα πως το να έχει κανείς μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και την Παράδοσή του.

Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τον κ. Μπαλαούρα, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, πως σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό, τόπο, οι Έλληνες θα υποδέχονται το Άγιο Φώς με ευλάβεια και με τιμές Αρχηγού Κράτους κάθε χρόνο.

Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση αποτελούν βίωμα των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας την Εθνική τους ταυτότητα και την πορεία τους στην Ιστορία. Κάθε προσπάθεια προσβολής ή υποβάθμισης αυτών, αγγίζει, τουλάχιστον, τη σφαίρα της γραφικότητας.

Καλή Ανάσταση!

Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Μπαλαούρα, που επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο, είναι και εκείνος παγανιστής;

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων




ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Αθήνα, 6 Απριλίου 2017

Επ’ αφορμή των δηλώσεων Μπαλαούρα, ότι «η μεταφορά του Αγίου Φωτός αποτελεί ‘παγανιστικό και δαπανηρό έθιμο’ και πρέπει να καταργηθεί», ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Αν η τύχη των ελληνικών εθνικών παραδόσεων και εθίμων ήταν εξ’ ολοκλήρου στα χέρια του κυρίου Μπαλαούρα και των σταλινιστών συντρόφων του, τότε θα είχαν καταργήσει – ούτε καν αναθεωρήσει – το ίδιο το Σύνταγμα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Ευτυχώς, προς ώρας, περιορίζονται στο να κάνουν τουρισμό, άλλοτε στην Καραϊβική, άλλοτε στη Βενεζουέλα και ενίοτε στους Αγίους Τόπους.

Ας έχουν όμως γνώσιν οι φύλακες, ήτοι ο ελληνικός λαός, και ας χαρίσουν την επόμενη φορά την εξουσία σε κανονικούς ανθρώπους, πραγματικούς Έλληνες και όχι σε εθνόφοβους απάτριδες, άεργους και ιδεοληπτικούς «ρουφιάνους» της πολιτικής ορθότητος και της πολιτισμικής ισοπεδώσεως.

Ο κύριος Μπαλαούρας μαζί με τον εσμό που προσπαθεί η κυβέρνηση στην οποία ανήκει να επιβάλει στην ελληνική κοινωνία ως νέα ελίτ, θεωρούν την Ελλάδα τίποτε περισσότερο από μία γεωγραφική έκταση, στην οποία μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ας μας κάνουν τη χάρη ως πολίτες του κόσμου που νιώθουν, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στην Βόρειο Κορέα, η οποία ομοιάζει εξαιρετικά με τα σχέδια που έχουν για την πατρίδα μας.

Καλή Ανάσταση!».


Αριστερός δεν γίνεσαι ασχολούμενος με το Αγιο Φως