Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αριστερός, «αντιρατσιστής» πολιτικός βιάζεται από Σομαλό, τον συγχωρεί και παρακαλεί τις αρχές να μην τον απελάσουν, γιατί "δεν φταίει, έτσι είναι η κουλτούρα του"..

Ο αριστερός – και κατά δήλωσή του «αντιρατσιστής» και «φεμινιστής» - Νορβηγός πολιτικός* του Σοσιαλιστικού κόμματος (SV), Karsten Nordal Hauken, που ....
σοδομίστηκε βάναυσα από Σομαλό «αιτούντα άσυλο» και αισθάνθηκε απίστευτα «ένοχος» μετά από τον βιασμό, παρακαλεί τώρα τις αρχές να μην απελάσουν τον βιαστή του.

Ας θυμηθούμε την ιστορία που συνέβη πέρυσι τέτοια εποχή

Ο Hauken δημοσιοποίησε την ιστορία του βιασμού του και της εκ μέρους του «συγχώρεσης» στην εκπομπή του δημόσιου καναλιού της Νορβηγίας NRK.

Αμέσως μετά τον βιασμό, ο Hauken μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Όσλο, όπου νοσηλευτές συνέλεξαν δείγματα για εξέταση DNA. Περίπου έξι μήνες μετά το βιασμό, η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνά της. Με τα δείγματα του DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα προχώρησαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον Σομαλό δράστη.

Στο δικαστήριο, ο Σομαλός ισχυρίστηκε ότι η επαφή ήταν «συναινετική», αλλά οι νορβηγικές αρχές έκριναν διαφορετικά. Ο Σομαλός πήγε στη φυλακή όπου έμεινε για τεσσεράμισι χρόνια.

Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Λίγο πριν εκτίσει την ποινή του, ο Hauken έμαθε ότι οι αρχές ετοιμάζονταν να απελάσουν από τη Νορβηγία τον βιαστή του, στέλνοντάς τον πίσω στη Σομαλία.

«Αισθάνθηκα πολύ ισχυρό αίσθημα ενοχής και ευθύνης», έγραψε ο Hauken. «Εγώ ήμουν ο λόγος που δεν θα έμενε στη Νορβηγία, και θα τον έστελναν σε ένα άγνωστο μέλλον στη Σομαλία. Είχε ήδη κάτσει κάποια χρόνια στη φυλακή. Θα έπρεπε να τιμωρηθεί πάλι, και αυτή τη φορά πολύ πιο δύσκολα;»


Ο Hauken έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη. Απομονώθηκε, άρχισε να πίνει πολύ και δεν ήθελε να κάνει για χρόνια τίποτε άλλο, παρά να καπνίζει μαριχουάνα για να αποφύγει τα συναισθήματα της αυτο-απέχθειας.

Όπως σημειώνει ο Hauken (που κατά δήλωσή του είναι ετεροφυλόφιλος) στη συνέντευξη, είναι σημαντικό να μην μείνετε σιωπηλοί σχετικά με τους προσωπικούς σας αγώνες και την ψυχική ασθένεια. Ο βιασμός συμβαίνει, και όχι μόνο στις γυναίκες. Αλλά ίσως το πιο αξιοσημείωτο δίδαγμα που ο Hauken λέει ότι έμαθε είναι ότι «οι βιαστές είναι από έναν κόσμο τόσο διαφορετικό από το δικό μας».

«Στην κουλτούρα τους, η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που έχει να κάνει με την εξουσία, όχι με την λαγνεία», δήλωσε ο Hauken. «Και δεν θεωρείται ομοφυλοφιλική δράση για αυτόν που εμπλέκεται σε θέματα εξουσίας και βίας».

«Δεν αισθάνομαι θυμό εναντίον του βιαστή μου, γιατί τον βλέπω ως το προϊόν ενός άδικου κόσμου. Ένα προϊόν μιας ανατροφής γεμάτης με πόλεμο», είπε Hauken.

Και αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα, σύμφωνα με τον Hauken, είναι ότι οι πρόσφυγες χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ. "Θέλω να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους πρόσφυγες", τονίζει.

Και καταλήγει:

"Γιατί είμαι πρώτα άνθρωπος και όχι Νορβηγός. Όχι, είμαι μέρος του κόσμου, και ο κόσμος είναι δυστυχώς άδικος".


* ΚΟ: Στο άρθρο ο σοδομισμένος τεθλιμμένος αριστερός δηλώνει ότι ανήκει στο σοσιαλιστικό κόμμα (SV). Η πληροφορία ότι είναι πολιτικός δεν έδινε περισσότερα στοιχεία. Από έρευνα βρήκα ότι συμμετείχε ως αντιπρόσωπος σε εκλογές του κόμματος το 2011 στην επαρχία Akershus στη νότια Νορβηγία, από όπου και η φωτογραφία με τους υποψηφίους του SV (δεν είναι ο μεσαίος).

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/04/blog-post_7.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3528236/Male-Norwegian-politician-raped-asylum-seeker-says-feels-GUILTY-attacker-deported-man-suffer-Somalia.html