Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Λευκά Κράνη και προπαγάνδα

Δείτε πόσο υποφέρει το παλικάρι:

δείτε τώρα τι έκανε πριν:

παρέα με τα φιλαράκια του τα "Λευκά Κράνη" λίγο πριν στήσουν το θέατρο.



Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ (που ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ):

Το βιντεο δεν είναι προπαγανδστικο, είναι εκπαιδευτικό και mannequin challenge, για να ευασθητοποηθεί η κοινή γνώμη (τι λέε ρε παιδί! δεν μας το ΄πατε απ΄την αρχή!)

Οι διασώστες της οργάνωσης Λευκά Κράνη δημιούργησαν το mannequin challenge βίντεο με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για τα δεινά που περνάει ο Συριακός Λαός.

Το επίμαχο βίντεο έχει τίτλο «Στην άκρη του Θανάτου» (Edge of death) και αρχικά ανέβηκε στο κανάλι RFS Media Office στις 18 Νοε. αλλά διαγράφηκε μετά από αντιδράσεις. Πρωταγωνιστές είναι 2 μέλη της οργάνωσης Λευκά Κράνη και ο φωτογράφος και ερασιτέχνης ηθοποιός Nour Alrslan. Ο ίδιος ανέβασε και τη φωτογραφία με τα δύο μέλη της οργάνωσης Λευκά Κράνη και τον δημοσιογράφο Yaseen Al.Akhras του RFS Media Office στο facebook με σχόλιο «Με βγάζουν από τα χαλάσματα».

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ:

Το παγκόσμιο κοινό δεν έχει ευαισθητοποιηθει αρκετά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και χρειάζεται την βοήθεια των λευκων κρανων με μανεκεν τσαλεντζ. Λογικά και το παρακάτω βίντεο είναι κι αυτό μανεκεν..
https://www.liveleak.com/view?i=d18_1482237075