Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία - LIVE STREAM

10 νεκροί - 37 τραυματίες
Έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης και υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, σύμφωνα με ...
 ειδησεογραφικούς ιστότοπους - Κλειστοί όλοι οι σταθμοί του μετρό - Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν σε φόρουμ στην πόλη.

LIVEΤουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Μάλιστα ανάμεσα στους τραυματίες και τα θύματα «υπάρχουν παιδιά», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Sputnik.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο RIA, η έκρηξη σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο σταθμούς του μετρό και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώθηκε άμεσα.
Το πρακτορείο Interfax μετέδωσε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν γεμάτος με καρφιά ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.
Η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας, χαρακτήρισε επίσημα πλέον την έκρηξη που σημειώθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης τρομοκρατική ενέργεια.
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν, πολλοί εξ αυτών σοβαρά. Όλοι οι τραυματίες λαμβάνουν τις απαραίτητες φροντίδες σε ιατρικό και ψυχολογικό επίπεδο» επισημαίνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε μια ανακοίνωση.Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.