Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς, ώστε να πιστέψει ότι ο Άσσαντ έριξε χημικά;

Τόσο όσο να εργαστεί ως εθελόδουλος σε ελληνικό ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό...
Το να πιστέψει κανείς ότι ο Άσσαντ, ενώ επανέκτησε τον έλεγχο στο 90% των περιοχών της Συρίας, πήγε κι έριξε χημικά σε παιδάκια, είναι αναλόγως πανηλίθιο του να πιστέψει κανείς ότι ο ....
Ολυμπιακός, που προηγείται με 8 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, θα ριψοκινδυνεύσει να παίξει με 12 παίκτες με τον Λεβαδειακό, με την προσδοκία ότι δεν θα το πάρε χαμπάρι ο διαιτητής, για να κερδίσει, τι;

Είναι μια καταφανέστατη προβοκάτσια, που όμως δεν είναι ίδιον των "δυτικών" μόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι η λέξη "προβοκάτσια" είναι Ρώσικη και την χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι Σοβιετικοί (σφαγή του Κατίν), αλλά και ευαγή ιδρύματα των "ανατολικών" όπως η "Στάζι", η KGB, οι Βούλγαροι (σφαγή της Δράμας), αλλά και οι Ναζί με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ κ.λ.π.

Την πιο πετυχημενη προβοκάτσια όλων των εποχών όμως, έστησαν οι Τούρκοι ! Ήταν η περίφημη "δήθεν) βόμβα, στο (δηθεν) σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονικη", το 1955, που οδήγησε στα "Σεπτεμβριανά" και στο ξεκλήρισμα του ελληνισμού της Πόλης και την λεηλασία των περιουσιών τους από τους βάρβαρους Σελτζούκους.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.